maximilian-arata-bine

Maximilian lanseaza videoclipul piesei “Arata bine”

Maximilian

Maximilian

Maximilian si MefX sunt noii tari ai hip-hop-ului romanesc, fiind foarte populari in randul tinerilor. Cei doi adopta un stil amuzant si retoric, ceea ce face ca replicile din versuri devin rapid cantate.

Dupa ce acum cateva zile Maximilian a revenit pe piata muzicala cu un nou single, la 8 luni dupa “Domnisoare” si la fix doi ani dupa celebra piesa “Sophie”.  Numita  “Arata Bine“, piesa este o colaborare cu MefX  si DJ Oldskull, si beneficiaza si de un videoclip ce a fost regizat de Sergiu Nicula, iar filmarile au avut loc in fosta casa Big Brother din complexul Sema Park. Scenariul a fost realizat chiar de Maximilian si de Matei Plesa.

“Melodia a fost compusa de MefX la o saptamana dupa ce a compus “Sophie”, iar eu mi-am scris strofa in perioada filmarilor videoclipului pentru “Sophie”, undeva prin mai 2011. Clipul la “Arata bine” a fost filmat pe parcursul unei singure zile in fosta casa Big Brother, aflata in interiorul Sema Park. A fost, intr-adevar, o zi obositoare, dar plina de fun. As vrea sa multumesc cu aceasta ocazie tuturor celor implicati, de abia astept sa lucram impreuna din nou”, a spus  Maximilian.