Maximilian

Maximilian si Grasu XXL revin cu un nou videoclip

Maximilian si Grasu XXL

Maximilian si Grasu XXL

In noul videoclip al piesei “Zbor cu parapanta”, Maximilian si Grasu XXL ies la plimbare pe la munte. Pe potecile de pe munte, de la Predeal, majoretele fac atmosfera cu pampoanele.

Piesa “Zbor cu parapanta”, este o productie semnata de Maximilian si este extrasa de pe viitorul album al rapperului, numit “Maxim”, care va avea lansarea oficiala pe data de 21 octombrie.

In ceea ce priveste videoclipul, acesta a fost realizat de regizorul Matei Plesa, cel care s-a ocupat si de clipul piesei Sophie. Protagonistii care joaca rolul lui Maximilian si a lui Grasu XXL sunt Costel Bojog si a lui Cosmin „Micutzu” Nedelcu.

“Melodia s-a nascut prin 2010, dupa o sedinta de ascultat beaturi cu Keri si am ales sa ii fac clip pentru a promova noul album, „Maxim, Am Spus!!!”, care va fi disponibil pe canalul oficial de YouTube al Okapi Sound incepand cu 21 octombrie 2013. Clipul a fost filmat pe parcursul unei singure zile, la Predeal, pe un drum de langa cabana Trei Brazi. Ideea de a-i avea pe Costel si Micutzu in rolurile noastre o aveam de ceva timp, asteptam o melodie in care sa cante si Dragos. Cand am hotarat sa facem clip la Zbor Cu Parapanta, i-am sunat pe baieti si… a iesit ce a iesit”, a explicat Maximilian.