Media Music Awards 2013

Media Music Awards 2013: afla cine va canta la Sibiu

Alex Velea

Alex Velea

S-a anuntat lista artistilor care vor canta la Media Music Awards 2013. Decernarea premiilor va avea loc pe data de 19 septembrie la Sibiu. Pe scena vor urca cei mai in voga artisti si trupe de la ora actuala, care ne vor incanta cu piesele lor de top. Acestia vor canta live pe cele doua scene din Piata Mare a Sibiului. Sunt asteptati peste 30.000 de spectatori, iar evenimentul va fi difuzat la televizor in peste 50 de tari.

Media Music Awards 2013

Media Music Awards 2013

Lista completa a artistilor prezenti pe scena evenimentului este: Holograf, Andra, Vama, Smiley, Alex Velea, Connect-r, Corina, Vunk, Elena Gheorghe, Andreea Banica, What’s Up, Cabron, Anda Adam, Deepcentral, Guess Who, Puya, Maximilian, Grasu XXL, Zdob si Zdub, Delia, Fly Project.

Premiile se vor acorda in functie de hiturile scoase pe piata, a impactului pe care fiecare artist il are asupra publicului sau a abilitatii de a face show in cadrul unui concert. In deschiderea evenimentului este asteptat sa cante unul dintre cei mai indragiti artisti internationali la ora actuala, Faydee.