Mellina feat. Nosfe

Mellina feat. Nosfe – Ochii tai (videoclip nou)

Mellina feat. Nosfe

Mellina feat. Nosfe

Casa de discuri Cat Music ne ofera un nou proiect muzical de la Mellina, o colaborare alaturi de Nosfe, pentru piesa “Ochii tai”.

“Ochii tai” este o piesa despre dragostea care sfideaza timpul. Piesa a fost produsa de DOMG, Nosfe si Mellina, iar videoclipul regizat de Libeg Daniel, ne prezinta povestea unor copii ce se iubesc de mici. Imaginea Mellinei in clip a fost pusa la punct de Andreea Iftinca si Mirela Miron.

“M-am regasit imediat in piesa “Ochii Tai”. Atunci cand am primit-o, m-am apucat de scris si am ‘sapat’ adanc in experientele mele si in sufletul meu, pentru a transmite un sentiment cat mai real, despre lucrurile pe care le-am trait si simtit. Colaborarile mele nu sunt intamplatoare, iar pe piesa ‘Ochii Tai’ am scris asa cum nu scriu de obicei. Am schimbat anumite versuri, pentru a reda mai bine m-am inspirat din lucrurile pe care le-am trait eu sau cei din jurul meu. ‘Ochii tai’ este cu adevarat speciala. Ii multumesc Mellinei si baietilor de la DOMG pentru aceasta oportunitate! Bless!”, marturiseste NOSFE, colaboratorul Mellinei pentru piesa “Ochii tai”.

“Ne bucuram ca am avut din nou ocazia sa colaboram cu Nosfe, dupa productia piesei “Natural”. Nosfe e un artist foarte talentat si plin de energie care ne inspira, ne place foarte mult! Ideea piesei a pornit de la Mellina; am auzit-o si am decis ca vom lucra impreuna”, declara DOMG, producatorii piesei Mihai Gruia si Dorian Oswin.

sms tracker, see facebook, iphone spy