Michael Buble

Michael Buble a devenit tatic

Michael Buble, sotia sa si bebelusul lor

Michael Buble, sotia sa si bebelusul lor

Michael Buble si sotia sa Luisana Lopilato, au motiv sa sarbatoreasca. Cei doi au devenit parinti pentru prima oara, pe data de 27 august. Micutul lor fiu, pe nume Noah, a venit pe lume la primele ore ale diminetii, la un spital din Vancouver, Canada.

Extrem de entuziasmat, artistul in varsta de 27 a dat marea veste fanilor pe Instagram, postand prima fotografie impreuna cu fiul si cu sotia sa, alaturi de mesajul: “Bucurosi si plini de multumire la venirea pe lume a fiului nostru”.

Luisana, incantatoarea sotie a artistului de origine argentineana, care este fosta protagonista a personajului Mia din serialul Rebelde Way si fosta membra a trupei Erreway, a postat la randul ei pe Twitter: “Ne simtim plini de lumina si binecuvantare pentru nasterea lui Noah Buble din data de 27 august, la 2:26. Suntem fericiti”.

Michael Buble si Luisana Lopilato

Michael Buble si Luisana Lopilato

Cu putin timp de inainte de venirea pe lume a fiului sau, Michael a scris ca se bucura sa fie alaturi de sotia sa intr-un asemenea moment special: “Se teme. Nu este in tara ei natala, oamenii nu vorbesc prima ei limba, asa ca intreaga familiei are grija sa nu ii lipseasca nimic”.