Michael Buble

Michael Buble prezinta videoclipul piesei “You Make Me Feel So Young”

Michael Buble

Michael Buble

La cateva saptamani dupa ce a devenit tatic, Michael Buble revine in atentia publicului cu videoclipul piesei “You Make Me Feel So Young”.

In videoclip, Michael Buble apare pe o scena de la London Air Studios, facand show imbracat foarte elegant, intr-un costum negru, alaturi de o echipa cu care interpreteaza live piesa “You Make Me Feel So Young”.

Se pare ca noua piesa este un cover dupa un cantec  aparut in anul 1946 si este extrasa de pe albumul “To be loved”, a carei lansare oficiala a fost in primavara acestui an.

“You make me feel so young/ You make me feel there are songs to be sung/ Bells to be rung/ And a wonderful fling to be flung,” the Canadian singer sings. “And even when I’m old and gray/ I’m gonna feel the way I do today/ ‘Cause you make me feel so young”, sunt doar o parte din versurile vesele pe care le canta Michael Buble pe scena.

“You Make Me Feel So Young’ este cea mai vesela piesa pe care am inregistrat-o pana acum. Este bucurie pura.”, spune Buble entuziasmat despre noua piesa.