Suie Paparude

Michi de la Suie Paparude a iesit din coma

Michi

Michi

Michi, liderul trupei Suie Paparude, a suferit  in urma cu aproape doua saptamani un infarct dupa sustinerea unui concert, la Timisoara.

Aparent, imediat dupa concert, artistul s-a plans colegilor sai de dureri de inima, dupa care s-a prabusit la pamant. Mihai Campineanu, pe numele sau real, a fost in coma de gradul 3, insa astazi si-a revenit si respira fara ajutorul aparatelor. Artistul de afla momentan sub atenta supraveghere a medicilor de la Sectia de Anestezie si Terapie Intensiva, din cadrul Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Timisoara, care sunt deocamata foarte rezervati cu privire la starea acestuia, continuand sa ii faca analize pentru a ajunge la un verdict.

“Medicii spun ca nu au aparut elemente negative in starea de sanatate a pacientului. Nu mai este in coma indusa, dar este sedat ca sa nu se agite, sa stea linistit, si este in continuare sub supravegherea medicilor“, ne spune Liana Dacilescu, purtator de cuvant al Spitalul Judetean Timisoara.

Dupa cateva ore de la internare, Michi a suferit o operatie de implantare a stenturilor pe arterele inimii, care au scopul de a-i fluidiza circulatia.

Cum era de asteptat, fanii trupei i-au trimis sute de mesaje de incurajare prin intermediul Facebook-ului, iar colegii sai au fost in tot acest timp alaturi de el.