Mick Jagger

Mick Jagger, devastat de moartea iubitei sale

Mick Jagger si L'Wren Scott,

Mick Jagger si L’Wren Scott,

Mick Jagger, solistul celebrei formatii rock ‘n’ roll The Rolling Stones, trece prin clipe de cosmar. Partenera lui de viata, L’Wren Scott, in varsta de 49 de ani, cu care a avut o relatie din anul 2001, a fost gasita in urma cu cateva zile moarta in apartamentul ei din New York.

Potrivit unor apropiati, celebra creatoarea de moda suferea de depresie si a incercat sa se automutileze in repetate randuri, sfarsind prin a se spanzura in cele din urma.

Presa internationala vehiculeaza cateva posibile teorii cu privire la motivul pentru care aceasta s-a sinucis, si anume, ori era deprimata din cauza incercarilor esuate de a ramane gravida, ori era grav bolnava.

“Nu reusesc sa inteleg cum dragostea mea si cea mai buna prietena si-a putut pune capat zilelor intr-un mod atat de tragic. Am petrecut impreuna multi ani minunati si am profitat din plin de viata”, a marturisit Mick Jagger, care a fost doborat de cele intamplate. “Era o prezenta uimitoare, iar talentul ei era admirat de toti, in primul rand de mine. Nu o voi uita niciodata”, a mai adaugat artistul britanic.