Taxi

Mihaela Radulescu batuta in cel mai nou clip Taxi

Mihaela Radulescu

Mihaela Radulescu

“Tacerea din ochi”, cel mai recent single al trupei Taxi, beneficiaza in sfarsit de un videoclip. Protagonista videoclipului ce face parte dintr-o campanie impotriva violentei asupra femeilor, este Mihaela Radulescu care joaca rolul unei femei abuzate.

Videoclipul a fost realizat in regia lui Iulia Lumanare si ii mai are ca protagonisti pe actorii Victor Petcu, Alexandra Ionita si copiii Robert Albu si Luca Preoteasa.

Conform scenariului, Mihaela Radulescu, este trasa de par, lovita agresiv cu piciorul in stomac si cu pumnul in gura de catre sotul ei, sub ochii speriati ai fiului  din videoclip al divei. Finalul videoclipului este total surprinzator. Videoclipul a fost lansat chiar de Ziua Internationala pentru Eliminarea Violentei asupra Femeilor, adica ieri, pe data de 25 noiembrie.

Trupa Taxi este una dintre cele mai cunoscute formatii autohtone, cu o cariera de ani de zile in spate. Ei au stiut mereu sa se faca remarcati cu ceva nou, special si original. Noua piesa a celor de la Taxi, a fost o ocazie perfecta pentru lansarea site-ului tacereadinochi.ro, dedicate tuturor femeilor abuzate fizic si psihic din Romania.

Trupa Taxi nu sunt singurii artisti implicate intr-un astfel de proiect. Inna si trupa Vunk au lansat ceva similar, iar Alexandra Stan a initiat proiectul “Nu bate. Mai bine canta”, ea insasi fiind o victima a abuzului de acest fel.

Credeti ca ajuta genul acesta de campanii cu implicatii din partea vedetelor?