Mihai Gruia si sotia sa

Mihai Gruia de la Akcent, va deveni tatic

Mihai Gruia si sotia sa

Mihai Gruia si sotia sa

Mihai Gruia, fostul component al trupei Akcent, este in al nouala cer. Peste numai doua luni, el si sotia sa vor deveni parinti pentru prima data.

Dupa Adrian Sana, colegul lui de breasla, care este mandrul tatic a doi copii deja, urmeaza si Mihai Gruia. Se pare ca el si sotia sa au reusit sa pastreze secretul si sa stea ascunsi de ochii presei pana acum, cand sotia sa se afla in cea de-a 7 luna. Se pare ca cei doi, au incercat timp de cinci ani sa devina parinti, dar minunea s-a produs de abia acum.

“Nu se vede nici acum foarte tare ca sunt insarcinata. Am luat doar sase kilograme in greutate”, a declarat intr-un interviu sotia lui Mihai, Laura.

Cei doi viitori parinti se pregatesc intens pentru momentul cand se va naste copilul lor, cumparand inca de pe acum lucruri necesare de bebelusi. Insa ei au dat peste un obstacol, nestiind ce culoare sa aleaga lucrurilor, din cauza ca inca nu cunosc sexul bebelusului.

“Nu stim daca va fi fata sau baiat, pentru ca bebelusul nu sta deloc cuminte la ecograf. Asa ca e greu sa alegem culori pentru haine si pentru peretii camerei copilului”, a mai marturisit Laura.

Mihai Gruia si sotia sa

Mihai Gruia si sotia sa