Mihai Traistariu

Mihai Traistariu revine la Eurovision

Mihai Traistariu

Mihai Traistariu

Mihai Traistariu vrea sa mai obtina inca o performanta notabila pentru Romania la Eurovision si s-a inscris la alegerile pentru concurs cu o balada, “I’m Sorry”.

Celebrul concurs European creaza dependenta, multi dintre fostii participanti vor sa participe inca o data, acest lucru aplicandu-se si pentru compozitorii care vor si ei sa se faca remarcati.

Acest lucru i se aplica si lui Mihai Traistariu si compozitorului Eduard Tarcota, care au colaborat pentru melodia “Tornero”, melodie ce le-a adus locul 4 in 2006. De atunci, Eduard a cochetat si cu juriul Selectiei Nationale, dar a mai compus si pentru alti artisti, incercandu-si astfel de mai multe ori norocul in aceasta competitie.

“Tornero” a fost melodia cea mai de succes a Romaniei in ceea ce priveste punctele adunate. Acest lucru l-a impulsionat pe Mihai sa isi incerce norocul si cu “I’m sorry”, piesa fiind realizata de Andrei Tudor, acesta din urma fiind unul dintre preferatii TVR-ului.

Nici Eduard Carcota nu se lasa pagubas anul acesta, el a compus o melodia “Breathe” pentru Stefan Stan si TeddyK. O alta colaborare care a avut succes in trecut, mai recent de data aceasta, este cea dintre Paula Seling si Ovi, ei concurand cu melodia “Miracle” in acest an.