Mike Angello

Mike Angello lanseaza piesa “Anii ce vin”

Mike Angello

Mike Angello

Mike Angello ne ofera noul sau single, denumit “Anii ce vin”, o colaborare cu Delia si Uddi, fost concurent la X Factor. Piesa este lansata impreuna cu un material video cu lyrics.

“Anii ce vin” este despre momentul acela in care te indragostesti nebuneste de cineva si realizezi ca toate experientele pe care le-ai trait inainte au fost zadarnice si ca de fapt, au reprezentat drumul catre momentul care te-a adus in fata jumatatii tale.

Cu toate ca titlul piesei are legatura cu viitorul, stilul piesei este retro si da melodiei o alura usor nostalgica. „Noul meu single este despre pasii pe care viata ni-i poarta catre jumatatea noastra. Eu cred ca exista suflete pereche. Si mai cred ca in dragoste trebuie sa risti, fara sa te temi si sa-ti asculti inima. Sunt bucuros ca am avut posibilitatea sa spun aceasta poveste alaturi de Delia, pe care o admir si pe care o consider una dintre cele mai bune voci feminine de la noi din tara”, a povestit Mike Angello.

Piesa “Anii ce vin” poarta semnatura caselor de discuri Famous Production si Cat Music, iar versurile acesteia au fost compuse de Randi.