Mike Angello

Mike Angello – Ma bate inima (premiera videoclip)

Mike Angello

Mike Angello

Mike Angello lanseaza piesa “Ma bate inima”, melodie care beneficiaza de cel mai sexy videoclip de pana acum.

Artistul Famous Production le dedica fanelor sale unul dintre cele mai incitante videoclipuri din cate a lansat pana acum.

Filmarile videoclipului s-au desfasurat la Buftea, in regia lui Alex Ceausu, fiind o productie Famous Production si Cat Music.
Dupa multe ore de munca asidua, in care s-a lasat cu petrecere pe platourile de filmare, rezultatul este mai mult decat multumitor.

Invitati speciali la filmari au fost: Randi, UDDI si Cristi Nistor. “Ma bate inima” este al doilea videoclip pe care Mike Angello ni-l ofera. Tema piesei prezinta o situatie prin care, in mod sigur cu totii am trecut cel putin o data si anume momentul cand cand te desparti de cineva pe care il iubesti.

„A fost dragoste la primul play intre mine si piesa aceasta. M-a cucerit de cum am auzit-o la noi, in studioul Famous Production si sper sa se intample la fel si cu voi. Cat despre filmarile clipului, au fost 20 de ore intense de…distractie, munca si iar distractie, fiindca asa se intampla cand oamenii din echipa ta iti sunt si prieteni.”, a explicat Mike Angello.

Pe Mike Angello l-ati mai putut auzi si in piesele “Belong to you”, “Doar o fata” (colaborarea cu Randi) si “Anii ce vin”, un featuring cu Delia Matache.

Credeti ca aceasta piesa intra in cursa pentru hitul verii 2014?