Miley Cyrus

Miley Cyrus a ajuns la spital!

Miley Cyrus

Miley Cyrus

Miley Cyrus trece printr-o perioada grea, fiind extrem de deprimata dupa moartea catelului ei. In urma cu cateva zile, controversata artista a ajuns la spital.

Saptamana trecuta, artista trebuia sa sustina un concert in Charlotte, North Carolina, insa in ultimul moment, ea si-a cerut scuze in fata miilor de fani prezenti sa o vada, spunand ca nu va putea sa sustina reprezentatia.

Conform purtatorului sau de cuvant, Miley este foarte slabita in ultima vreme si a racit puternic, fiind sfatuita de medici sa-si ia liber o vreme, si sa renunte la programul incarcat pe care l-a tot avut in ultimul timp. Desi banii i-au fost inapoiati fanilor, acestia s-au infuriat ca artista nu si-a reprogramat concertul.

“Am ajuns la fata locului, mi-am cheltuit toti banii pe benzina si am descoprit ca nu se mai tine spectacolul. Sunt foarte furioasa acum”, a declarat o fana, in vreme ce alta a spus ca: “Ei spun ca ne vor da inapoi banii de bilet. Dar banii pe benzina, pe tinuta, pe unghii si machiaj? Cine o sa mi-i dea pe astia inapoi?”.

Aceasta perioada nefavorabila a aparut ca urmare a faptului ca in urma cu o saptamana cand animalul ei de companie, Floyd, a murit in timp ce ea nu era acasa. De atunci Miley plange, fiindu-i tare greu sa se impace cu ideea si sa depaseasca momentul.