Miley Cyrus

Miley Cyrus, de nerecunoscut

Miley Cyrus si Marc Jacobs

Miley Cyrus si Marc Jacobs

Miley Cyrus s-a decis ca e vremea sa ia o mica pauza de la viata controversata pe care o ducea si cu care ne-a obisnuit. Ea ne demonstreaza ca poate renunta oricand doreste la personalitatea ei rebela.

Cantareata in varsta de 21 de ani a acceptat oferta de a deveni imaginea noii colectii de primavara a designerului Marc Jacobs, iar sedinta foto realizata in acest scop, ne arata o noua Miley Cyrus, total diferita. Vedeta renunta la orice urma de razvratire in noul pictorial, devenind de nerecunoscut prin faptul ca adopta o atitudine si un look usor masculin si extrem de elegant totodata.

Una din fotografiile care se vor regasi in catalogul noii colectii al brandului Marc Jacobs, o infatiseaza pe Miley intr-o tinuta formata dintr-o pereche de pantaloni scurti de culoare visinie si un sacou aalbastru inchis cu multiple aplicatii. Machiajul natural si coafura cu un aspect complet neglijent ii ofera artistei un aer trist, ganditor si putin agresiv.

“Cu toti o iubim pentru energia, talentul si inteligenta ei”, a declarat Jacobs despre Miley pentru WWD. “Nu exista nimic ce sa nu imi placa la ea. Este autentica si foarte naturala.”
There are no comments

Add yours

Comments are closed.