Miley Cyrus si Liam

Miley Cyrus, insarcinata

Miley Cyrus

Miley Cyrus

Toata lumea si-a pus intrebarea de ce fosta vedeta Disney, Miley Cyrus si iubitul sau Liam nu s-au despartit mai devreme, daca nu se mai intelegeau.

Cu toate ca viata artisei a fost foarte mediatizata in ultima vreme, datorita schimbarii ei de atitudine, raspunsul i-a socat pe multi dintre fanii artistei, care s-ar parea ca este insarcinata. Ruptura s-a produs recent, iar Liam are deja o relatie cu o actrita de telenovele, pe nume Eliza Gonzalez.

Potrivit presei americane, Miley a declarat ca ea si Liam nu s-au despartit mai repede, datorita faptului ca a facut un test de sarcina care a iesit pozitiv, iar pentru Liam, sa o paraseasca tocmai in acel moment, nu i-ar fi facut bine imaginii bune pe care si-a creeat-o ca si actor.

Gurile rele spun ca Liam a ramas langa Miley, numai pentru ca a fost obligat de imprejurari, si ca nimic altceva nu-i mai lega, ba chiar mai mult, de mult actorul nu isi mai dorea ca imaginea lui sa fie asociata cu imaginea si atitudinea imatura a lui Miley.

Cei doi nu au facut nicio declaratie in acest sens, asa ca pentru moment, nu se stie daca acest zvon este o poveste adevarata sau una inventata.