Miley Cyrus

Miley Cyrus isi socheaza din nou fanii

Miley Cyrus

Miley Cyrus

Miley Cyrus nu se satura niciodata sa se afiseze dezbracata, starnind controverse in toate partile.

Anul acesta, Miley va merge intr-un turne mondial, iar primul concert va avea loc maine, in Vancouver, Canada.

Inainte sa faca turul lumii, conroversata artista le arata fanilor ce ii asteapta. Miley a publicat pe reteaua de socializare Instagram o fotografie, care o infatiseaza pe ea la repetitii, purtand un body foarte decupat in partea de jos, care ii lasa fesele la vedere. Incercarea artistei de a fi sexy, i-a oripilat pe fanii acesteia  insa.

In poza, alaturi de Miley, apare si un pitic care poarta un costum alb si un coif enorm, ascutit pe cap. Conform declaratiilor lui Miley, peisajul scandalos al viitorului ei concert, o are ca sursa de inspiratie pe nimeni alta decat pe Madonna.

“Am vrut niste lucruri de calitate, cum ai vedea intr-un turneu al Madonnei, dar sa le dau un aspect mult mai tineresc”, a explicat tanara artista.

Desi turneul include multa nuditate si miscari cu conotatii sexuale, artista sustine ca acesta nu va fi doar distractiv, ci si educativ.

“Chiar daca majoritatea parintilor n-o sa se gandeasca la asta, cred ca spectacolul meu e educativ pentru copii. Copiii o sa fie expusi la un tip de arta despre care majoritatea oamenilor habar n-au ca exista”, a mai adaugat ea.