Miley Cyrus

Miley Cyrus, prinsa sarutandu-se pasional cu un barbat mai in varsta decat ea

Benji

Benji

Conform presei americane, Miley Cyrus a fost surprinsa joi, in timp ce se saruta la o petrecere de Halloween, cu un barbat mai in varsta decat ea.

“Pentru mine, daca un capitol s-a incheiat, el trebuie cu adevarat inchis si, mai apoi, inceput altul. In acest punct ma aflu acum”, a declarat Miley Cyrus referitor la despartirea de Liam Hemsworth. Artista le-a demonstrate tuturor ca nu glumeste.

Aflata intr-un club de noapte, costumata foarte sexy, Miley a atras fara doar si poate atentia reprezentantilor sexului masculin, inclusiv pe cea a lui Benji Madden, membru al trupei “Good Charlotte” si fostul iubit al multimilionarei Paris Hilton. Se pare ca aceasta nu a fost prima data cand cei doi sunt surprinsi in ipostaze tandre in public, zvonindu-se ca au deja o luna de cand sunt impreuna.

Miley este cu 13 mai tanara decat Benji, care are unt trecut extrem de tumultos cu privire la relatiile amoroase. El a fost logodit cu un model australian, dupa care a fost iubitul lui Paris Hilton si al iepurasului Playboy Holly Madison.