Miley Cyrus

Miley Cyrus si-a marit colectia de tatuaje

Miley Cyrus

Miley Cyrus

Controversata Miley Cyrus a adaugat inca un tatuaj la colectia sa, facut intr-o zona foarte dureroasa si ferita de ochii lumii. Artista si-a intregit colectia de tatuaje, ajungand la 22 de tatuaje.

Ea si-a desenat pe interiorul buzei inferioare, o pisica trista, concept pe care cantareata l-a evidentiat si in concertele sale. Miley Cyrus s-a obisnuit sa isi socheze fanii, fie cu reprezentatii bizare, fie cu aparitiile ei extravagante sau cu gesturile excentrice, reusind si de aceasta data sa uimeasca cu noua sa “achizitie”.

Fosta vedeta Disney si-a aratat noul tatuaj prin intr-o imagine postata pe contul ei de Instagram. Parerile au fost bineinteles impartite. Fanii au asaltat-o cu tot felul de comentarii, unii laudandu-i tatuajul, altii criticand-o. Majoritatea au fost interesati daca tatuajul a durut, in timp ce o parte si-au exprimat dorinta de a o revedea pe vechea Miley.

Ea nu este prima artista care a recurs la acest dureros loc, pentru a si-l tatua, Kesha avand tatuat in aceeasi zona mesajul “Suck it”