Miley Cyrus

Miley Cyrus si operatiile sale estetice

Miley Cyrus

Miley Cyrus

Miley Cyrus a devenit idolul a milioane de copii din intreaga lume inca din adolescenta cu rolul sau din serialul “Hannah Montana”. 

De atunci, de cand a debutat ca artista, ea s-a schimbat mult, mai ales ca si infatisare, de la adolescenta indragita, la rebela cu look de fata rea. La schimbarea ei au contribuit si anumiti factori, nenaturali, artista apeland la chirurgia plastica pentru eliminarea unor complexe. Miley a recunoscut ca si-a operat nasul. Dupa cum bine stie toata lumea, in urma cu cativa ani, Miley avea un nas borcanat, care nu se potrivea chipului sau. Nemultumita, ea a hotarat sa si-l micsoreze, iar rezultatul a fost unul cat se poate de bun. Nici de dantura nu era prea multumita, ea avea dintii inegali, iar zambetul sau larg nu facea decat sa scoata in evidenta si mai tare acest aspect, astfel ca a suferit o interventie si si-a indreptat dantura, iar acum are un zambet perfect.

Gurile rele au vorbit si despre faptul ca Miley si-ar fi facut implanturi cu silicon, insa avand in vedere varsta frageda la care si-a inceput cariera, nu se poate afirma acest lucru, mai ales ca nu este posesoarea unui bust impresionant.