Miley Cyrus

Miley Cyrus socheaza din nou

Miley Cyrus

Miley Cyrus

Controversata artista a realizat un nou pictorial in care a pozat goala pentru revista “W”. Nimic neobisnuit pana acum, insa toata lumea a confundat-o cu Lady Gaga.

Editia din martie a revistei americane “W”, ne-o prezinta pe Miley goala pe coperta. Fosta vedeta “Hanna Montanna”, are un look departe de cel cu care ne-a obisnuit, aducand mai mult cu Lady Gaga.

Coperta o infatiseaza pe Miley intinsa pe un pat cu asternuturi albe, goala, acoperindu-si extremitatile cu plapuma. Extensiile blonde si sprancenele decolorate, o fac pe tanara artista de nerecunoscut, astfel ca la prima vedere, toata lumea a confundat-o cu Lady Gaga.

Miley Cyrus

Miley Cyrus

In urma unui interviu, Miley a avut de declarat cate ceva despre presa, parintii ei si oamenii care nu o agreeaza. Iata ce a avut de spus artista:

Despre presa: “Cred ca cu Instagram, Twitter si toate astea, toata lumea e un paparazzo. Nu e infricosator? Gen, nu esti niciodata in siguranta. Chiar si oamenii obsnuiti pot sa, gen, vorbeasca despre tine de parca te-ar cunoaste. Mai ales daca ai crescut sub ochii lor, cum ai crescut si tu, au impresia ca le apartii.”

Despre parintii ei: “Nu am avut niciodata, gen, o doica care sa aiba grija de mine. Mama mi-a facut cu mainile ei micul dejun, pranzul si cina. Iar tata este cel mai increzator om din lume. Are incredere in toata lumea pana il pacalesc. Si mama la fel, nu poarta pica. O sa lase oamenii sa profite de ea chiar si de doua ori si apoi uita. Si eu era asa. Dar acum am grija.”

Despre criticii ei: “Nu imi pasa. Nu sunt Disney, unde au o asiatica, o negresa si o caucaziana, pentru a fi corecti din punct de vedere politic. Nu incerc sa demonstrez nimic. Oricine te uraste e sub nivelul tau pentru ca sunt gelosi pe ceea ce ai!”.