Miley Cyrus

Miley Cyrus va fi studiata la facultate

Miley Cyrus

Miley Cyrus

Miley Cyrus se poate mandri cu faptul ca a controversat atat de mult lumea, incat impactul ei va fi studiat in facultate.

Cursul in cadrul caruia subiectul principal il constituie artista, ii invata pe studenti despre instrumentele folosite de ea pentru a fi atat de influenta in randul tinerilor.

Cursul va fi studiat in aceasta vara, la Skidmore College din Saratoga Springs, New York, se va numi “Sociologia lui Miley Cyrus: rasa, clasa, gen si media” si se va concentra pe faima artistei si pe modalitatea in care a atins anumite puncte din rasa, clasa si gen ca sa atraga atentia publicului tanar, fapt care a ajutat-o sa ajunga pe primele locuri in topuri.

Skidmore College din New York a facut anuntul referitor la curs printr-un comunicat de presa, tinand neaparat sa mentioneze ca in cadrul cursului se va face abstractie de scuturatul din fund, in schimb va oferi o perspectiva asupra felului in care strategia lui Miley s-a focalizat pe oamenii de culoare si pe corpul feminin prezentat in trei feluri: bun, rau si urat. Cursul oferi si explicatii cu privire la trecerea de la Hannah Montana la Miley Cyrus.

Miley Cyrus a devenit fenomenul anului trecut, nu datorita pieselor ca “We Can’t Stop”, “Wrecking Ball” si “Adore yoy”, ci mai degraba felului in care fiecare promovare a fost ambalata si servita publicului cu nuditate si controverse, fapt nemaiintalnit de la Madonna incoace, adica de la inceputul anilor ’90.

Ce parere ai despre un astfel de curs?