Mircea Eremia – Cardio

Mircea Eremia – Cardio (videoclip nou)

Mircea Eremia - Cardio

Mircea Eremia – Cardio

Mircea Eremia vine in atentia fanilor cu o noua piesa de dragost, denumita “Cardio”, care are mari sanse sa ajunga la radio, deoarece transmite emotii si o energie pozitiva.

“Sunt foarte fericit ca am lansat piesa #Cardio, cu care sper ca voi da cu adevarat startul verii. Totul a pornit spontan, in studio. In timpul unei pauze, baietii de la Sunriseinc au dat play acestei melodii – atunci a fost momentul in care am zis ca este clar pentru mine. Cred ca piesa chiar mi se potriveste si rezonez foarte bine cu povestea ei. Videoclipul l-am filmat cu ajutorul lui Radu Selaru si #Trandafilm, care au reusit sa faca o treaba buna.”, explica Mircea Eremia.

Piesa a fost creata la casa de discuri MediaProMusic, Mindroc Silviu Marian, Surche Razvan Bogdan, Mihail Karagiannis, Daniel Iosif si Alex Mitroi fiind cei care si-au adus aportul la partea de productie. Videoclipul a fost filmat pe o plaja, in regia lui Ionut Trandafir si ii surprinde pe Mircea si pe cucerirea sa, in cadrul unor momente romantice.

Vocea feminina, din cadrul piesei ii apartine surorii artistului, Alina Eremia, care l-a ajutat sa se lanseze pe piata muzicala.

Iti place noul single a lui Mircea Eremia?

http://ronshulamit.org/android-spy-spy-text-messages-iphone-spyware/