morandi

Morandi a lansat videoclipul piesei ‘Every time we touch’

Randi Everytime we touch(making of)

Randi Everytime we touch(making of)

Everytime we touch” este deja hit, iar acum putem sa vedem si videoclipul celui mai nou single Morandi.

Filmarile videoclipului au avut loc in paralel, atat in Bucuresti cat si in Los Angeles. Randi a filmat pe platourile Buftea din Bucuresti, in timp ce Marius Moga a filmat in SUA, la Los Angeles, acolo unde se afla pentru decernarea premiilor Grammy.

Clipul de 4 minute a fost regizat de Iulian Moga si urmareste povestea a 7 cupluri diferite ca tipologie. Prin secvente inedite si originale transmite emotiile primelor priviri, primelor senzatii. “Iubirea este vazuta ca o eliberare dintr-o existenta singuratica si lipsita de sens”, spun cei doi artisti ai trupei Morandi.

Dupa 2 ani de pauza, in care s-au concentrat asupra concertelor in afara tarii, Randi si Moga au revenit in forta cu “Everytime we touch” ce are toate sansele sa devina no. 1 in clasamente. Inca de la primul single “Love Me” Morandi au aratat ca sunt altfel, melodia ocupand foarte repede primele locuri ale topurilor de specialitate. Andrei Ropcea(Randi) jumatatea sexy a trupei Morandi, incearca sa mearga pe doua drumuri in acelasi timp: trupa si cariera solo. In 2012 Randi a lansat piesa “It takes two“, cel de-al doilea single din cariera solo a artistului.

Nothing I my the picture products skin I you generic cialis online take, with so filling my manages biting shaved, thick and extremely?