Nadir

Nadir isi lanseaza primul single

Nadir

Nadir

Desi nu a castigat locul intai, Nadir, fost concurent al concursului X Factor din al doilea sezon, si-a lansat prima piesa, intitulata “Interzis”. Piesa este despre iubirea implinita si a fost lansata la casa de discuri That’s Right Production.  

“M-am dus la studio ca sa lucrez la o piesa dance cu influente orientale, dar inainte sa ne apucam de treaba baietii de la That’s Right mi-au aratat niste idei de piese, printre care si “Interzis”. Mi-a placut foarte mult balansul piesei si faptul ca este foarte dinamica. De ceva timp tot imi doream sa fac un single cu versuri referitoare la o iubire implinita, iar Interzis a picat la fix.” a spus Nadir despre noua lui piesa.

Nadir este libanez de origine si a inceput sa cante de mic copil. El spune ca a mostenit talentul de la tatal sau: “Vocea am mostenit-o de la tatal meu, dar am descoperit acest lucru incercand sa il imit cand il auzeam cantand. Am urmat cateva lectii de canto clasic si pian cand eram mic, dar marea pasiune pentru muzica am descoperit-o abia cand am fost plecat pentru o perioada mai mare din tara si mi-au lipsit foarte mult orele de canto si timpul petrecut in sala de repetitii. M-am intors in tara am inceput, din nou, sa fac canto si teorie muzicala cu Crina Mardare. In 2012 am participat la X Factor, participare ce mi-a oferit sansa vietii de a ma alatura echipei Cat Music . “