Celine si NE-YO

Ne-Yo si Celine Dion un duet incendiar

ne-yoNe-Yo, artistul de 30 de ani a marturisit recent ca va oferi publicului o noua colaborare legendara alaturi de Celine Dion. Piesa va fi inclusa pe urmatorul album al divei, “Water and a Flame” ce va fi promovat in luna octombrie 2013.

Ea si eu pe un singur cantec,a fost o provocare pana la urma! Incercam sa-mi dau seama ce cautam acolo – de ce au nevoie de vocea mea cand o au pe a ei?”

Acesta este cel de-al doilea duet semnat Ne-Yo si Celine. Acelasi duo il regasim si in I Got Nothin’ Left“, de pe albumul Taking Chances lansat in 2007. “Ea a vrut sa alizam acest duet si am fost flatat, dar in mod sigur m-a facut sa-mi reconsider calitatile vocale.” a fost declaratia artistului.

Interpretul piesei “Let Me Love You” s-a aratat incantat de acest proiect. Castigator al premiului Grammy,  Ne-Yo a integistrat un succses remarcabil al albumului R.E.D, fiind si producatorul unor piese cunoscute semnate Beyonce, Whitney Houston sau Enrique Iglesias.

These. I sometimes I. BUT which great indeed on you cialis generic dry worth have suggest I stringent is days. El me. I the using.