Nicki Minaj

Nicki Minaj, de nerecunoscut intr-un nou videoclip

Nicki Minaj si Ciara

Nicki Minaj si Ciara

Nicki Minaj este una dintre vedetele internationale care nu trece neobservata si acest lucru se datoreaza in mare parte, pe langa formele ei apetisante si extravagantei si aparitiilor sale bizare. Cu privire la coafurile sale diversificate, este greu de descifrat care este culoarea sa naturala de par.

In ciuda tuturor acestor excese, Nicki Minaj a reusit sa isi surprinda fanii intr-un mod cat se poate de placut. Este vorba despre aparitia sa, in videoclipul piesei “I’m Out”, o colaborare cu Ciara. Look-ul ei este de data aceasta unul mult mai cuminte, cu toate astea nepierzandu-si statutul de femeie provocatoare. Imbracata intr-un costum mulat, de culoare alba si avand o tunsoare scurta, cu parul blond in stil bob, artista apare in videoclip alaturi de Ciara in ipostaze sexy. Protagonistele care se sincronizeaza perfect in miscarile lor, nu sunt singurele imbracate in alb, ci si decorul este imaculat.

Nicki Minaj

Nicki Minaj

“Pur si simplu iubesc ceea ce face Ciara si sunt foarte mandra de piesa pe care am inregistrat-o impreuna si abia astept ca lumea sa o asculte”, a marturisit Nicki entuziasmata. Piesa celor doua artiste, care datorita decorului ne trimite cu gandul la “Scream” al lui Michael Jackson si este extrasa de pe noul album al Ciarei, care este programat sa apara pe data de 9 iulie.

Ce parere aveti despre noul look al lui Nicki Minaj?