Nicki Minaj si Lil Wayne

Nicki Minaj este insarcinata

Nicki Minaj si Lil Wayne

Nicki Minaj si Lil Wayne

Un nou zvon a luat cu asalt showbizz-ul, de aceasta data in lumea hip-hopului. In centrul acestei barfe se afla doi dintre cei mai mari rapperi, Lil Wayne si Nicki Minaj.

Presa americana speculeaza o posibila sarcina a rapperitei Nicki Minaj, avand ca principala intrebare: „Cine este tatal copilului?”. Tot potrivit presei americane, se pare ca copilul este al nimanui altuia decat al rapperului Lil Wayne.

Dar cum s-a ajuns la aceasta speculatie? Conform Atlanta Daily World, Nicki Minaj a fost vazuta pe data de 2 ianuarie cu ceea ce parea a fi o potentiala burtica de gravida. Un apropiat al vedetei a marturisit ca un lucru foarte neobisnuit pe care l-a observat la aceasta este faptul ca de doua ori a vazut-o toastand cu apa, lucru care nu-i sta in fire artistei.

Probabil ca multi dintre voi va intrebati, cum intra Lil Wayne in aceasta ecuatie?  Videoclipul piesei “High School”, i-au facut pe multi sa banuiasca ca intre cei doi ar fi ceva mai mult decat simpla prietenie, desi pana de curand ei pozau mai mult in postura de frate si sora. Este vorba despre o scena din videoclip,  in care Lil Wayne si Nicki Minaj stimulau o partida de sex.

Nicki Minaj s-a ferit pana acum sa confirme sau sa infirme zvonul, insa aceasta este doar o chestiune de timp. La urma urmei, o sarcina nu poate fi ascunsa la nesfarsit.