Nicki Minaj

Nicki Minaj, s-a pozat goala sub dus

Nicki Minaj

Nicki Minaj

Nicki Minaj stie cum sa fie pe placul fanilor, fiind constienta de modul in care arata. Lipsita de inhibitii, recent rapperita americana, a postat o serie de fotografii cu ea sub dus, pe reteaua de socializare Instagram.

Desi nimeni nu a inteles de ce a facut Nicki Minaj acest lucru, pentru ca ea nu si-a explicat gestul, fanii au fost mai mult decat incantati, lasandu-i acesteia sute de mesaje cu complimente si aprecieri. In fotografiile postate, Nicki Minaj s-a pozat nemachiata, probabil dupa ce a iesit de sub dus.

Intr-o alta ordine de idei, conform presei americane, artista trece prin momente grele, deoarece a fost data in judecata de catre fostul sau stilist, pentru inselaciune, cerand daune de 30 de milioane de dolari.

Se pare ca rapperita a copiat cateva dintre modelele de peruci ale stilistului ei, fara a-i cere acordul, adaugandu-le in noua sa colectie de haine. Motivul pentru cate stilistul ei este atat de pornit este faptul ca, sustine el, acest lucru ar fi avut o contributie foarte mare la promovarea imaginii artistei.