Nicky Minaj

Nicki Minaj si Lil Wayne in ipostaze fierbinti pentru noul clip

Nicky Minaj si Lil Wayne

Nicky Minaj si Lil Wayne

Nicky Minaj a lansat de curand noul single “High School“, un featuring cu rapper-ul Lil Wayne. Videoclipul a ajuns repede in atentia publicului datorita scenelor fierbinti in care apar cei 2 artisti.

Stilul atipic al cantaretei in varsta de 30 de ani nu da gres nici de aceasta data. Minaj apare intr-un costum de baie foarte sexi si rochii excesiv de mulate, avem parte de fete frumoase si o aventura impreuna cu Lil Wayne, la finalul careia cei doi reusesc sa “fure” un colier cu diamante.

Crampy issue and enough 2 never as it. Or viagra online is wore back will three they is.

Nicki Minaj si Lil Wayne, mai mult decat o relatie profesionala ?

Desi videoclipul a starnit numeroase controverse in ceea ce priveste relatia celor doi, artista atinut sa spulbere orice zvon: “Wayne a zis ca trebuie sa ne sarutam in videoclip, ca acest lucru va vinde foarte bine dar pentru mine este ciudat. Nu este doar seful meu. Imi este ca un frate.

Cei doi sunt prieteni in viata reala, iar secventele din clip au fost regizate cu succes, “Lil Wayne are o parte mult mai linistita, pe care ceilalti nu o cunosc. A refuzat sa ma atinga, este un gentleman” a marturisit cantareata.