Nicole Cherry

Nicole Cherry a reusit sa sparga din nou tiparele

Nicole Cherry

Nicole Cherry

Se pare ca nu doar muzica o pasioneaza pe Nicole Cherry, ci si moda. Revelatia muzicii romanesti este unica si prin vestimentatia sa, si face furori printre fanii ei cu diverse caciuli si bratari personalizate.

Sloganul pe care cantareata de 14 ani l-a tiparit pe caciulile ei este “ This is me, Nicole Cherry”. Fanii o asalteaza pe Facebook in fiecare zi cu sute de mesaje, exprimandu-si dorinta de a obtine si ei un astfel de accesoriu.

“Imi place sa fiu originala in tot ceea ce fac. De aceea, incerc, in ultima perioada, sa-mi personalizez imbracamintea si sa port accesorii care ma pun in valoare. Chiar partea <<This is me, Nicole Cherry>>, din piesa ‘Memories’, bineinteles, am tiparit-o pe caciulile pe care eu si dansatorii mei le purtam”, a mentionat aceasta intr-un interviu.

Nicole a cucerit topurile musicale din Romania cu piesa “Memories” dupa doar o jumatate de an de la lansare. Acest lucru se vede si prin faptul ca mai multe case cunoscute de discuri din strainatate se bat pentru semnatura ei.