Nicole Cherry

Nicole Cherry are planuri mari

Nicole Cherry si colegii sai

Nicole Cherry si colegii sai

Nicole Cherry, adolescenta care i-a uimit pe toti cu talentul si cu vocea sa, a declarat de curand ca desi ii place scoala, ar renunta la studii in orice moment, pentru a-si urma cel mai mare vis al sau, o cariera in muzica.

Tanara cantareata, a marturisit ca un alt vis al sau este acela de a castiga un Grammy candva in viitor. Insa pana atunci, ea este hotarata sa se ocupe in primul rand de faima nou castigata in Romania,  si apoi de scoala. Ca orice parinte, tatal tinerei artiste este foarte preocupat ca aceasta sa isi vada si de carte, pe langa celalalte preocupari ale sale.

“Ne bucuram de succes atat cat trebuie. Insa pregatirea profesionala pentru viata este la fel importanta. Si nu las pe nimeni sa-mi influenteze copilul”, a explicat el.

Eleva in clasa a IX-a, Nicole Cherry studiaza la Colegiului National de Arte Dinu Lipatti din Bucuresti. Asa cum se poate observa si din fotografiile pe care si le posteaza pe contul sau de Facebook, alaturi de prietenii ei din liceu, Nicole este foarte apropiata de acestia. “Sunt cei mai buni colegi”, afirma ea alaturi de o poza de grup.