Nicole Cherry

Nicole Cherry, despre BAC

Nicole Cherry

Nicole Cherry

Nicole Cherry este un adevarat fenomen in Romania, dupa ce s-a facut remarcata pe piata muzicala cu piesa “Memories”, la o varsta destul de frageda.

La patru ani distanta de lansarea hitului “Memories”, Nicole Cherry se pregateste de un pas important in viata ei: examenul de bacalaureat.

Recent, tanara cantareata a marturisit ca nu are emotii pentru examen si ca nu isi doreste sa ia nota mare, multumindu-se cu minimum, lucru cu care si-a dezamagit o parte din fani.

“Pana la urma cariera pe care vreau sa o urmez e cea de cantarea?a si trebuie sa fac sacrificii pentru ea. Mai ales ca eu fac asta din placere! Deci invat cand pot, pe unde pot! Bineinteles ca vreau sa urmez si o facultate, dar era clar ca o sa ma ocup foarte mult de cariera. Nu vreau sa negliejez niciuna din ele (n.r. nici cariera, nici scoala), incerc sa le impart cat pot eu de bine. Asta mi-am dorit de mica, sa fiu cunoscuta si oamenii sa ma iubeasca… Nu e vorba ca nu ma intereseaza nota de la BAC, ma intereseaza sa iau o nota de trecere. Atata timp cat eu am o gandire foarte buna si pot sa iau niste decizii in viata, care sa ma ajute, eu cred ca asta conteaza mult mai mult decat o nota pe care, pana la urma, oamenii o uita. La facultate inca nu m-am gandit exact ce aleg, am mai multe variante. Pana la urma facultatea este sa te ajute sa devii mai bun in ceea ce vrei sa faci dupa facultate. Eu deja practic stiu ce vreau sa fac ai dupa facultate si tot restul vietii de acum inainte”, a explicat Nicole Cherry.

http://activeheritage.co.uk/?p=6108