Nicole Cherry – Uneori

Nicole Cherry – Uneori (videoclip nou)

Nicole Cherry

Nicole Cherry

Casa de discuri MediaPro Music, ne prezinta cel mai nou proiect lansat, o piesa de la Nicole Cherry, intitulata “Uneori”.

Piesa “Uneori” a fost produsa in colaborare cu casa de inregistrari Hahaha Production si a fost semnata de Serban Cazan si Dorian. Versurile piesei ne dezvaluie o latura sensibila a lui Nicole, specifica varstai.

“Piesa a fost compusa de mine, impreuna cu Serban Cazan si Dorian, adica echipa Hahaha Production, cu care am rezonat de la primele mele idei, pana la productia finala, si carora le multumesc, pentru toata increderea acordata. Sper ca noul meu single sa va ajunga la suflet, pentru ca reprezinta sentimentele mele, puse pe note muzicale. Multumesc si Universal Music Romania/MediaPro Music, La Clique Music, pentru tot sprijinul oferit”, explica despre noul proiect Nicole Cherry.

Videoclipul a fost realizat in regia lui Iura Luncasu, iar in cadrul acestuia apar si cativa fani mai norocosi ai artistei, care au avut sansa sa o cunoasca mai bine.

“Videoclipul este de mare efect, cu multa distractie si un scenariu, pe alocuri, amuzant. Ca la ‘Cuvintele tale’, si de aceasta data, pentru ‘Uneori’ am lucrat cu Iura Luncasu, un adevarat profesionist, alaturi de care am facut o super echipa. Mi-am dorit sa am alaturi o parte din fanii mei, care au jucat spectaculos si pe care i-am si cunoscut, cu aceasta ocazie.”, mai spune Nicole.

Cum ti se pare noua piesa semnata de Nicole?