Smiley

Noul album al lui Smiley, este disponibil pentru precomanda

Smiley

Smiley

Noul album al lui Smiley, denumit “Acasa”, este incepand de astazi disponibil pentru comanda pe site-ul oficial al artistului. Tot pe acest site, puteti asculta fragmente din piesele incluse pe noul album.

“Acesta este, totusi, numai inceputul! Pentru ca momentele frumoase ar trebui sa fie atemporale, noul album al lui Smiley va beneficia de o lansare in etape – una mai surprinzatoare decat alta, insa toate memorabile. Albumul acesta l-am creat zambind. Asa imi place sa fac muzica si in general, asa imi place sa traiesc”, a marturisit Smiley.

Cum era de asteptat, piesa care promoveaza albumul cu acelasi nume, a fost foarte bine primita de public. Piesa a fost produsa in studiourile casei de discuri HaHaHa Production. Lantul surprizelor nu se incheie aici, urmand sa apara si videoclipul piesei.

“Este o dezlantuire creativa pentru mine; 17 povesti muzicale, care starnesc trairi nenumarate, de la bucurie pura, la senzatia de libertate, pana la nostalgie sau dor. Sper ca acesta sa fie un album pe care il veti asculta cu placere nu numai acum, peste o luna sau un an, ci si peste zece ani. Imi doresc ca si atunci sa il simtiti la fel de optimist, la fel de emotionant si de bogat in trairi si semnificatii”, a adaugat Smiley.