Linkin Park

Noul album Linkin Park va include colaborari

Linkin Park

Linkin Park

Vesti bune pentru fanii Linkin Park, membrii formatiei lucreaza la cel de-al 7-lea din cariera si dezvaluie detalii cu privire la noul material.

Inca de acum o luna, Linkin Park si-au anuntat fanii cu privire la noul album pe care il pregatesc si la care conform spuselor lor, au inceput sa lucreze din luna iulie a anului trecut.

“Lucrurile merg foarte bine. Va fi lansat ceva mai tarziu… Cel mai probabil, in cea de-a doua parte a anului, cred.”, spunea la vremea respectiva solistul trupei, Mike Shinoda, care a mai adaugat: “Avem cateva piese in lucru. In momentul de fata sunt doar cuvinte si linii melodice. Cred ca toata lumea e destul de multumita de felul in care decurg inregistrarile. Brad (chitaristul) si Chester (solistul) au venit cu foarte multe idei…simt ca e un inceput foarte bun. Nu am avem inca titluri pentru piese sau chestii de genul asta…sunt mai mult parti de voce, pian si chitara – chitara acustica – si cateva sample-uri. Chiar daca lucrurile sunt inca intr-un stadiu incipient, cred ca suntem cu totii foarte fericiti si entuziasmati de sensul spre care se indreapt? totul.”

Linkin Park au postat recent pe canalul de muzica YouTube, un clip din studio, prin intermediul caruia ofera publicului detalii cu privire la evolutia proiectului. Aparent acesta va include cateva colaborari spectaculoase.

Sunteti nerabdatori sa ascultati noul album semnat de Linkin Park?