Directia 5

Noul single Directia 5

Directia 5

Directia 5

Cunoscuti pentru melodiile lor profunde in acordurile carora multi dintre fanii trupei se regasesc, Directia 5 revine cu primul single de pe noul lor album.

Piesa promovata se numeste “Iarta-ma” si este primul cantec scris si inregistrat de Directia 5 in 2013 si in curand va beneficia si de un videoclip. Deocamdata trupa are o prezentat  a piesei sub forma unui lyric video pe canalul oficial de YouTube. “Iarta-ma” este o melodie de dragoste (ranita) si se adreseaza acelor persoane mai sensibile, care sufera din iubire. ” Marian Ionescu, fondatorul formatiei  Directia 5 explica: “In piesa este vorba despre negocierea permanenta dintre baiat si fata. E un ‘Iarta-ma!’ total, o mana intinsa fetei, prin care se cere toleranta si incredere. Cantecul recunoaste totala dependenta pe care o are baiatul fata de fata.” “Aceste versuri au in spate un mesaj din partea barbatilor pentru toate femeile “– mai spun artistii.

Momentul ales pentru prezentarea in fata publicului a fost unul prielnic, de 8 martie si avand in vedere versurile piesei, aceasta este un cadou-declaratie ideal adresat tuturor femeilor care au fost ranite si nu numai. Urmatorul album al Directiei 5 este asteptat in aceasta toamna, pe 30 octombrie 2013.