justin timberlake tunnel vision

Noul videoclip al lui Justin Timberlake, interzis pe Youtube

Justin Timberlake

Justin Timberlake

Justin Timberlake revine cu un videoclip inovator pentru piesa “Tunnel Vision”, de care fanii sunt extrem de incantati. Motivul este acela ca in noul clip, Justin apeleaza la scene de nuditate, prin acest lucru  urmarind sa aduca un omagiu feminitatii.

In cadrul videoclipului, celebrul cantaret apare inconjurat de femei goale care se misca lasciv pe ritmul muzicii sale, femeia fiind privita aici ca simbol al artei. Desi gurile rele vorbesc ca artistul s-ar fi inspirit din “Blurred Lines” al lui Robin Thicke, se pare ca ideea lui in ceea ce priveste folosirea nuditatii feminine in clip, a fost pusa in aplicare cu ajutorul lui Jonathan Craven, Simon McLoughlin si a lui Jeff Nicholas. Se pare ca videoclipul a fost interzis de Youtube, site-ul impunand o limita de varsta a celor care au voie sa-l urmareasca.

Noua piesa a lui Justin Timberlake, “Tunnel Vision”, este extrasa de pe albumul “The 20/20 Experience”, fiind a treia lansata dupa “Suit and Tie” si “Mirrors”, care s-au bucurat de un mare succes, ocupand locul 1 in topurile muzicale.