Mariah Carey si  Nick Cannon

O noua despartire in showbiz

Mariah Carey si Nick Cannon

Mariah Carey si Nick Cannon

Se pare ca Beyonce si Jay-Z, nu sunt singurul cuplu din showbiz, la un pas de despartire. Problemele din casnicie nu i-au ocolit nici pe Mariah Carey si  pe sotul ei Nick Cannon.

Desi cei doi artisti au dat mereu impresia ca sunt fericiti, iar fotografiile surprinse de-a lungul vremii cu ei au dovedit faptul ca se iubesc si ca au o relatie minunata, problemele si neintelegerile nu au ezitat sa apara.

Potrivit presei americane, exista probleme serioase in  viata de cuplu a celor doi, iar apropiatii acestora sustin ca o despartire s-ar putea produce in orice moment, dat fiind faptul ca de mai bine de trei luni, cei doi nu au mai fost vazuti impreuna la niciun eveniment monden. Se pare ca cariera este mult mai importanta pentru Nick Cannon, care petrece mai mult timp pe filmarile de platou decat acasa, in timp ce Mariah Carey, se ocupa singura de cei doi copii pe care ii au impreuna.

Mai mult decat atat, Mariah Carey  este extrem de enervata de glumele pe care sotul sau le face  mereu pe seama vietii lor private, deoarece celebra cantareata tine foarte mult la viata sa privata si a incercat mereu sa tina detaliile intime departe de presa.

Motivul cel mai intemeiat pentru care se speculeaza ca cei doi sunt la un pas de divort este acela ca ei nu mai locuiesc impreuna in momentul de fata, petrecandu-si foarte putin timp impreuna, iar Nick se intereseaza din ce in ce mai putin de copii.