Moonlight Breakfast,

O trupa romaneasca va concerta la jocurilor olimpice de iarna

Moonlight Breakfast,

Moonlight Breakfast,

Moonlight Breakfast vor sustine un concert la Soci cu ocazia incheierii jocurilor olimpice de iarna de anul acesta. Concertul va fi sustinut in cadrul unui eveniment cu circuit inchis.

Trupa nu e la primul concert sustinut in cadrul unui eveniment sportiv, Moonlight Breakfast au mai cantat si in cadrul petrecerii de la finala Uefa Champions League din 2012. Anul acesta ei vor concerta prin tari ca Rusia, Franta, Austria, Germania, Polonia, Slovenia, Cipru, dar si Romania la Arenele Romane, unde pe data de 1 Martie ii vor avea alaturi pe Waldeck si Daddy G de la Massive Attack.

Moonlight Breakfast este o trupa de retroelectro fondata in 2012 la Bucuresti, dar acum isi au sediul in Viena. Acestia au avut un debult fulminant, cantand in deschiderea unor mari trupe, cum ar fi in deschiderea lui Jamiroquai (Red Bull Tour) in fata a 35.000 de spectatori. Trupa au avut si concerte impreuna cu Hurts, Macy Grey, Parov Steal sau Selah Sue, cu aceasta fiind pe scena chiar la Arenele Romane, in Romania.

Primul albuma lansat de Moonlight Breakfast s-a numit “Shout”. Albumul a fost foarte bine primit de fanii acestui gen de muzica. Melodii precum “Still”, “Shout”, “Play”, “Hello”, “No More”, “Hard Times”, “Carry Me”, “Silent Disco” au urcat pe primele locuri in topurile radiourilor de muzica alternativa din Romania. Albumul a intrat si in top 10 a celor mai bune albume din 2012 in Superfly, un post de radio austriac.