Oana Radu feat. Dr. Mako & Eli

Oana Radu feat. Dr. Mako & Eli – Tu (videoclip)

Oana Radu feat. Dr. Mako & Eli

Oana Radu feat. Dr. Mako & Eli

La cateva luni de la lansarea piesei sale de debut “Tu”, cu care a dat lovitura, Oana Radu, fosta concurenta de la Vocea Romaniei revine si cu un videoclip pe masura.

Pe langa piesa “Tu”, cu care se poate lauda ca a adunat 5 milioane de vizualizari pe Youtube, Oana Radu si-a surprins fanii si cu o schimbare de look.

“A fost, in primul rand, extrem de emotionant, pentru ca este primul meu videoclip. Cred ca toti artistii au visat sau viseaza la aceste momente prin care trec eu. Mi-as dori sa pot descrie in cuvinte ceea ce am simtit cu adevarat. Totul a decurs ca la carte. Nu au aparut incidente neprevazute, pentru ca organizarea a fost foarte buna. Singura mea problema era frigul.”, a spus emotionata Oana Radu.

Filmarile videoclipului au fost realizate in regia lui Alex Ceasu si s-au desfasurat intr-o locatie din Bucuresti, pe parcursul unei intregi zile. Decorul clipului se potriveste foarte bine cu mesajul piesei. De make-upul proaspetei artiste s-a ocupat Loredana Marin, in vreme ce hair-stylingul ii apartine Alexandrei Molea.

Piesa este o colaborare cu Dr. Mako & Eli si are un sound reggae si hip-hop. Versurile piesei au fost compuse chiar de Oana, Dr.Mako si Eli si spune o poveste despre dezamagire si suferinta cauzata de o poveste de dragoste. Piesa a prins foarte bine publicul avand in vedere ca de afla in topul celor mai ascultate melodii autohtone.