One Direction

One Direction au cel mai bine vandut album al anului 2013

One Direction

One Direction

Al treilea album al trupei One Direction preia locul albumului de debut al lui Emeli Sande, ‘Our Version Of Events’, din topul celor mai mari vanzari inregistrate in anul 2013.

Astfel, ‘Midnight Memories’ de la One Direction, este albumul cu cele mai mari vanzari din 2013. Compania oficiala de topuri raporteaza faptul ca albumul s-a vandut in mai mult de 685,000 de exemplare in cele cinci saptamani de la lansarea sa, pe cand albumul artistei scotiene, Emeli Sande s-a vandut in numai 683,000 de copii. Practic, ‘Midnight Memories’ a inregistrat un record debutand pe locul 1 in topul albumelor dupa ce in prima saptamana de la lansare a vandut nu mai putin de 237,000 de exemplare, devenind cel mai rapid vandut album din anul 2013. Recordul trupei One Direction a facut istorie in topurile din SUA, ajungand chiar si in Billboard 200 pe locul 1, lucru care i-a facut prima trupa care au luat topurile cu asalt inca de la prima saptamana cu toate cele trei albumele lansate in cariera lor.

Mai mult decat atat, filmul documentar “This Is Us”, regizat de Morgan Spurlock a devenit recent cel mai rapid vandut film documentar din istoria Marii Britanii cu 270,000 de copii inca din primele trei zile de la lansarea acestuia.