One Direction

One Direction ramane fara unul dintre membrii sai

One Direction

One Direction

Se zvoneste ca Liam Payne, de 19 ani, ar putea parasi trupa One Direction din care face parte in favoarea iubitei sale, modelul Danielle Peazer, de care, spune el, nu se poate desparti nici o clipa. “Nu suport sa stau departe de Danielle. Daca ar trebui sa aleg intre ea si trupa, as alege-o pe ea”, a marturisit artistul pentru Daily Star.

Se pare ca artistul a incercat sa o ia pe Danielle cu el intr-un truneu de patru luni al trupei in SUA, insa casa de discuri cu care colaboreaza trupa One Direction le-a impus sa se comporte in turneu precum o echipa unita, fara ca artistii sa fie distrasi de vietile personale. Un apropiat al artistului sustine ca acesta s-a imbolnavit brusc, din cauza faptului ca relatia acestuia cu Danielle este in impas, mai ales ca cei doi au trecut prin clipe grele in septembrie 2012, cand s-au despartit, tot din cauza turneelor si a contractelor semnate de trupa, care nu ii permiteau lui Payne sa petreaca suficient timp cu ea.

De cand s-au impacat, la sfarsitul anului trecut, ei au devenit si mai apropiati. Lui Liam ii displace profund ideea de a fi din nou departe de ea. Se bazeaza foarte mult pe ea din punct de vedere emotional. Ceilalti membri ai trupei sunt total diferiti fata de el – ei vor mereu sa petreaca alaturi de alte fete”, a declarat aceeasi sursa.

One Direction este o trupa britanica care a fost infiintata 2010, in urma participarii membrilor la concursul X Factor Marea Britanie. Single-ul cu care si-au facut debutul in august 2011, “What makes you beautiful”, este foarte apreciat de critici si este in topurile din intreaga lume. Primul lor album intitulat “Up all“, s-a vandut ca painea calda in 2011.
There are no comments

Add yours

Comments are closed.