Rihanna

Panouri publicitare cu Rihanna, cenzurate in Dublin

Rihanna

Rihanna

Panourile publicitare cu Rihanna intr-o ipostaza sexy, au primit un tratament neobisnuit din partea locuitorilor capitalei Irlandei.

Imaginea o prezinta pe Rihanna goala, acoperindu-si cu bratul sanii si este preluata de pe ultimul album al artistei, “Unapologetic”. Tatuajul Rihannei de sub sani, facut in memoria bunicii ei este vizibil, iar artista poarta doar un lantisor subtire si lung, care porneste de la gat si continua pe sub sani si la spate. Desi sanii ei sunt acoperiti, panourile care anunta viitorul concert pe care-l va sustine la Dublin, i-au ofensat pe irlandezi in asa masura incat au ales o modalitate cam ciudata de cenzura. Acestia au simtit nevoia sa imbrace imaginea cantaretei, intrucat i-au atasat rochite pe afise.

Nu se stie insa daca aceasta actiune a fost lansata de un grup de fanatici religiosi sau daca pur si simplu tinerii cu simtul umorului prea dezvoltat au avut chef de glume. Cert este ca rezultatul a fost unul cat se poate de amuzant, iar ideea chiar ingenioasa.