Paste cu vedete

Paste cu vedetele

Andra

Andra

Nici de sfintele sarbatori ale Pastelui vedetele autohtone nu s-au putut abtine de la Facebook si Instagram, postand o multitudine de urari si de poze.

Andra, Antonia, Loredana si Connect- R, sunt doar o parte din artistii care s-au intrecut in a posta ceva pe pagina lor oficiala.

De la poze alaturi de familie, urari, sfaturi, la poze amuzante, vedetele de la noi si-au tinut fanii la curent prin intermediul retelelor de socializare. Andra se pare ca a fost mai darnica in ceea ce priveste urarile: “Va doresc tuturor un Paste minunat, sa aveti parte de belsug, sanatate si liniste sufleteasca! Nu uitati ca va iubesc mult de tot”.

Antonia si Lori

Antonia si LoriElena de la Mandingaa postat si ea o fotografie prin care ne arata cat de nerabdatoare este in asteptarea Iepurasului. Delia este ca de obicei amuzanta si ne invita la un pahar: “Hai noroc!!!!cu afinaaataa de la soacra!”. Nici Giulia nu se lasa mai prejos si le doreste fanilor sarbatori linistite.

In ceea ce ii priveste pe rapperi autohtoni, DOC a postat o fotografie prin intermediul careia ne arata ca a fost la biserica, in vreme ce haiosul CRBL ne ofera cadou un ou, care vine cu o dedicatie muzicala.

Giulia

Giulia