Paula Seling si Ovi

Paula Seling si Ovi vor reprezenta Romania la Eurovision 2014

Paula Seling si Ovi

Paula Seling si Ovi

Ieri seara a avut loc mult asteptata selectie nationala Eurovision, in cadrul careia cele mai bune 12 melodii au fost supuse jurizarii publicului larg, si votului juriului de specialitate.

Show-ul prezentat de Nicolle Stanese, a fost difuzat in direct de Televiziunea Romana, evenimentul avand loc la Brasov, pe scena Teatrului Sica Alexandrescu, iar ordinea in care artistii si-au interpretat piesele a fost urmatoarea: Paula Seling & Ovi, Bere Gratis, The dAdA, The Zuralia Orchestra, Vizi Imre, Anca Florescu, Silvia Dumitrescu, Renée Santana feat. Mike Diamondz, Stefan Stan feat. TeddyK, Naomy, Vaida si Marcel Sal Craciunescu.

La finele serii, s-a decis ca melodia care ne va desfasura in acest an tara la competitia internationala Eurovision de la Copenhaga este Paula Seling si Ovi cu melodia “Miracle”, decizia apartinand 50% publicului si 50% juriului. Cei doi artisti au mai participat o data la Eurovision, in anul 2010, la Oslo, cand au  reusit sa ne aduca locul 3, cu melodia “Playing with fire”.

Sunteti multumiti de aceasta decizie?