Paula si Ovi

Paula si Ovi, „miracolul“ de la Eurovision

Paula si Ovi

Paula si Ovi

Dupa ce in urma cu 4 ani, au avut o prestatie de succes pe scena Eurovision, care le-au adus locul 3, Paula Seling si Ovi, doi dintre veteranii acestui concurs se intorc mai hotarati ca niciodata sa obtina marele premiu, cu senzationala piesa “Miracle”.

Prestigiosul show international, i-a ajutat pe cei doi artisti autohtoni sa castige increderea publicului roman in anul 2010, care ii considera adevarati maestrii ai muzicii, astfel ca sansele lor sa fie alesi sa ne reprezinte tara sunt extrem de mari.

Piesa “Miracle” are origini nordice, fiind creata de o echipa de producatori norvegieni, iar versurile sunt scrise de Ovi. Ceea ce o face diferita de celalate piese este faptul ca imbina artisticul cu comercialul, avand un sound fresh si modern, ceea ce o poate face cu usurinta sa devina un hit international.

„Miza e sa scoatem la suprafata toate atuurile, pentru ca melodia e foarte buna. Daca va vrea Dumnezeu, ne vom califica“, spune increzatoare Paula Seling. „M-as bucura foarte mult sa stiu ca lumea care ne-a votat în 2010 ne iubeste in continuare si ne va vota si in acest an. Le multumim tuturor celor care doresc sa reprezentam Romania. Suntem foarte increzatori, pentru ca piesa «Miracle» este foarte buna“, a adaugat artista. Astazi se va anunta daca piesa va fi aleasa pentru a merge mai departe in selecta nationala finala.

Credeti ca Ovi si Paula Seling sunt capabili sa ne aduca marele premiul in acest an la Eurovision?