pavel_colaj

Pavel Stratan ne invita la un Tango

pavel-stratan1111Pavel Stratan revine in atentia publicului cu un single nou, “Tango“, care promite sa fie din nou pe primele pozitii din topuri.

Cu un refren simplu si usor de fredonat,  “Tango” il reprezinta perfect pe Stratan fiind exact in stilul lui caracteristic. Produsa in studiourile deMoga, piesa are un videoclip simpatic, de imagine in care este ajutat de cei 2 copii.

Pe ideea “Hai sa te fac un tango”, o invitatie la dans, solistul trateaza cu umor problemele unui cuplu, cand aspiratiile sunt puse mai presus de sentimentele adevarate. “Tu zici ca de ziua ta vrei ceva decapotabil/ Probabil crezi ca eu lucrez pe la Bill Gates contabil/ Si tot imi scrii de pe Iphone ca vrei sa sari din avion/ Direct pe o plaja de prin Dubai, indiscutabil“.

In clipul de promovare, Pavel Stratan este acompaniat la un moment dat si de Cleopatra, fiica sa, dar si de baiatul lui. Cleopatra, fiica lui Pavel Stratan, a ramas cunoscuta publicului din România drept fetita care “îl astepta pe Ghita la portita“. La numai varsta de 5 ani a devenit astfel cea mai tânara artista care ajunge pe prima pozitie in topurile nationale.

Ascultati mai jos piesa “Tango” si spuneti-ne parerile voastre despre ea!