Adi Despot

Pe 1 Martie, Vita de Vie va invita la concert

Vita de Vie

Vita de Vie

Pe data de 1 martie, trupa Vita de Vie se pregatesc sa ne ofere un concert de exceptie, in formula acustica, cu locatia mall Promenada din Bucuresti.

Pregateste-te sa iei parte la un concert in care instrumente precum pianul, chitarile acustice, violoncelul, contrabasul sau elementele etnice de percutie si suflat vor inlocui zgomotele puternice ale chitarilor electrice.

Albumul “Acustic” al trupei Vita de Vie are in component sa 13 piese minunate oferindu-ne ca si bonus, sansa de a-l asculta pe invitatul de marca, Mandela Cajol, experimentat in flaut si percutie.

“Albumul Acustic este cel mai intens experiment muzical la care am participat pana acum. Intr-o lume rece, hiper tehnologizata, el reprezinta incercarea noastra de a ne intoarce la elementele simple, naturale. Am realizat zgomotul si viteza in care traim si lipsa de liniste si detaliu din viata noastra, ne-am speriat ca ne transformam in robo?i si atunci am zis stop! Trebuia sa ne intoarcem in locul de unde a inceput totul, in punctul zero si sa ne luam energia de acolo. Calatoria noastra este povestea lui Adam si a Evei, spusa invers”, a explicat solistul trupei, Adrian Despot.

Acest proiect “Acustic” a debutat inca din primavara anului 2012 a atunci cand trupa a sustinut doua concerte sold out, prezentandu-i pe membri formatiei, care au cantat cele mai cunoscute piese ale lor, in aceasta varianta:

Adrian Despot – vocal
Sorin “Pupe” Tanase – tobe
Cezar Popescu – chitara
Adrian Ciuplea – chitara bass & violoncel
Mihai Ardelean – clape
Mandela Cajol – flaut & percutii

Spre bucuria tuturor fanilor trupei Vita de Vie, accesul la concertul din 1 martie este gratuit.