Pepe

Pepe, lanseaza single-ul “Ce fata”

Pepe

Pepe

Pepe isi promoveaza un nou single, “Ce fata”, al treilea de pe viitorul sau album. De versurile si de productia piesei, s-a ocupat chiar el, iar aceasta beneficiaza deja si de un videoclip.

“Ce fata este o piesa care imi place foarte mult si spre deosebire de celelalte productii de pe album a iesit repede. Am pus deja pe foaie si o idee de videoclip mai ales ca, dupa o prima auditie, foarte multi dintre prieteni si colegi asteapta invitatia la filmari. Va fi o petrecere nebuna, nebuna de tot cu foarte multe guest staruri. La un moment dat, fiecare dintre noi a fost pus intr-un fel sau altul in situatia pe care o povesteste “Ce fata” asa ca totul o sa decurga natural. Am vrut ca sound-ul piesei sa fie diferit de ceea ce am facut pana acum. De la linia melodica si pana la mix si master totul este dus catre partea de club a lucrurilor.”, a explicat cantaretul latino.

Celelalte doua piese de pe noul album a lui Pepe se numesc “Femei periculoase” si “Iubire interzisa”. Pentru cei care nu stiu, Pepe are propria lui casa de productie Pepe Latin Music, prin intermediul caruia a lansat noua piesa.